Almelose Koetsentocht 2017

Tijdens de jubileumeditie van de Almelose Ruiterdagen hebben wij onze eerste koetsentocht gehouden. De reacties van het publiek, zowel in Almelo zelf alsook onder het publiek op het Twents Hippisch Centrum waren zeer positief. Ook van meerdere deelnemers kregen wij positieve berichten, zeker over de route, maar er waren ook kanttekeningen en verbeterpunten. Deze hebben wij als organisatie zeker ter harte genomen.

Als organisatie hebben wij het besluit genomen om ook deze Almelose Ruiterdagen weer een tocht te organiseren en wij hopen, vanzelfsprekend met uw medewerking, om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Wij willen hiervoor wederom de derde zondag van juni (Vaderdag) voor gebruiken.

Een greep uit de lijst met veranderingen zijn:

* Aankomend editie hebben wij één goed bereikbaar terrein waar alle deelnemers bij elkaar kunnen staan en de organisatie zal zeker een uur eerder aanwezig zijn met koffie en iets lekkers erbij. (vanaf 8.00 uur)

* In 2017 hebben wij weer een fantastische fotolocatie maar nu voor alle deelnemers. Dus iedereen komt bij een prachtig kasteel/landhuis op de foto.

* De pauzes zullen wat langer zijn en er zullen ook hapjes worden rondgedeeld tijdens deze pauzes. Na terugkomst bij de parkeerplaats zullen wij zorgen voor een heerlijke versnapering en wat drankjes ter afsluiting.

* Er wordt meer tijd uitgetrokken voor het defilé, waarbij iedereen ruim aandacht zal krijgen en de jury goed gemotiveerd kan weergeven waarop wordt beoordeeld.

Kortom, schrijf de datum:

zondag 18 juni 2017 – Start om 10.30 uur

vast in uw agenda en meldt u aan via ons aanmeldformulier. Wij hopen u en velen van uw mede menners te ontmoeten en dat deze tocht in de komende jaren kan uitgroeien tot een bijzondere Almelose Ruiterdagenrit waarbij menners vanuit allerlei verenigingen en vanuit het Traditioneel Gerij kunnen genieten van de mooie omgeving in en rondom Almelo.

koetsenrit-18 juni 2017 – aanmeldformulier

 

Twents Hippisch Centrum Almelo