Herinnering aan ons divers randprogramma

Naast een spectaculair randprogramma bij de pony’s is er ook bij de paarden weer een mooi randprogramma.

* Maandag 19 juni is het zogenaamde Golden Oldies springen ofwel het 40+ springen B, L, M & Z (2 parcoursen). Het aanmeldformulier vindt je in het vraagprogramma. Het betreft de rubrieken 127 en 128, met nadien een gezellige borrel aan de bar.

* Woensdagavond 21 juni is er vanaf 21.00 uur ringsteken voor prominenten en sportverenigingen in Almelo. Sinds vele eeuwen is het ringsteken een prachtig spel waarbij tactiek en inzicht een belangrijke rol spelen. Daarbij is het ook al heel lang een stukje volksvermaak.

* Donderdagavond 22 juni is er een optreden van dansschool La SteSa uit Almelo met aansluitend een playbackshow voor volwassenen. Ook dit belooft een spectaculaire avond te worden. Schrijf je in middels deze link: <<<hier>>>

* Vrijdag 23 juni om 20.00 uur hebben wij het duospringen. Een persoon op een mechanische stier terwijl de andere het parcours moet springen. Aansluitend het traditionele Ruiterbal met DJ BramWeys en de Almelose Trucker Johnny Bolk.

* Zaterdag 24 juni vanaf 19.00 de Grote prijs van Almelo springen en vanaf 22.00 uur de kür bij kunstlicht als finale Z2 en ZZ-Licht.

Voor het algehele randprogramma tijdens de Almelose Ruiterdagen verwijzen wij u door naar de daarvoor bedoelde agenda.

Twents Hippisch Centrum Almelo