Koetsentocht op vaderdag

Tijdens de 51e Almelose Ruiterdagen is er ook weer een koetsentocht in en om Almelo. De start vindt plaats vlak bij het wedstrijdterrein op zondag 18 juni rond de klok van 10.30 uur. De tocht leidt een deel door de stad maar ook door de prachtige natuurlijke omgeving die Almelo rijk is. Vlak voor het einde van de rit is er een prachtig fotomoment bij een van de mooiste landhuizen die Almelo rijk is.

Iedereen die beschikt over een aanspanning is van harte welkom. Lidmaatschap van een vereniging is niet verplicht. Een deel van de deelnemers is aangesloten bij de NVTG ofwel de Nederlandse Vereniging Traditioneel Gerij. Dat wil zeggen koetsen van 100 jaar en ouder of replica’s van het origineel. In de week voor de Ruiterdagen zal de route gepubliceerd worden in de lokale kranten en zal tevens op de website worden geplaatst.

Aanmelden kan via ons aanmeldformulier en voor meer informatie verwijzen wij u door naar de volgende pagina <<<koetsentocht 2017>>>

Twents Hippisch Centrum Almelo