Ringmeesters dressuur en schrijvers gevraagd

Op 1 april om 0.00 uur startte de inschrijving. 41 minuten later zaten alle stallen vol bij de pony’s. Enkele uren later was het hele programma vol bij de pony’s. In de weken die volgden liep ook het programma bij de paarden vol. Inmiddels zijn nagenoeg alle stallen gevuld en veel rubrieken kennen een wachtlijst.

Dit betekent ook dat wij heel, heel veel hulp kunnen gebruiken. Wij zijn met name nog op zoek naar mensen die een hele week op ons terrein staan en zo nu en dan een paar uurtjes over hebben. Of….. mensen die wel graag willen rijden maar niet kunnen omdat zij zelf of hun paard hiervoor even niet klaar zijn. Geef u op om te helpen.

Wij zijn met name nog op zoek naar ringmeesters dressuur (Ook iemand die wat vaker beschikbaar zou zijn) en naar ervaren maar ook minder ervaren schrijvers. Wij zorgen goed voor onze mensen. U krijgt tijdens uw hulp genoeg eten en drinken en na die tijd bonnen voor een heerlijk broodje bij Delifrance of een ijsje bij IJS & Zo. Voor mensen die meerdere dagdelen helpen zorgen wij natuurlijk ook voor het diner.

Aanmelden kan via vrijwilligers@almelose-ruiterdagen.nl of voor meer info bel: 06-47234616

Twents Hippisch Centrum Almelo