Update datum ARD

Wij hebben goed nieuws! De kringvergadering is geweest en daar is de kalender voor het aankomende buitenseizoen vastgesteld. De voorlopige datum zoals wij die een tijdje geleden hebben genoemd blijft hetzelfde. De 56e editie van de Almelose Ruiterdagen wordt dus 14 t/m 23 juni 2024. Zet deze datum dus alvast in je agenda!

De vrijwilligers van onze organisatie zijn alweer druk bezig om de grote lijnen uit te zetten voor aankomende editie. Zo heeft het wedstrijdsecretariaat goed geluisterd naar de ideeën vanuit de deelnemers. Een van de ideeën die wij een aantal keer voorbij hoorden komen was het houden van Bixie-dressuur. Door het volle wedstrijdprogramma, voornamelijk tijdens het ponyweekend, zagen wij hier voorgaande edities geen mogelijkheid toe. MAAR: na enig puzzelen hebben zij voorgesteld om Bixie-dressuur uit te schrijven tijdens de laatste zondag.

Daarnaast is het idee ontstaan om een dressuurchallenge te houden op de dinsdagavond. Een wedstrijdvorm waarbij 4 ruiters of amazones een team vormen. Één uit de B, één uit de de L1, één uit de L2 en één uit de M. Verzamel dus alvast ruiters om je heen om een team te vormen. De precieze regels rondom de dressuurchallenge zullen we vóór 1 april bekend maken.

Er zijn meer goede ideeën voor aankomende editie, deze zullen wij vanaf begin volgend jaar met jullie delen via deze website en de socials.