Vrijwilligers Almelose Ruiterdagen

De Almelose Ruiterdagen kan niet zonder haar vrijwilligers. Tijdens het tien dagen durend evenement zijn dagelijks tussen de 100 en 200 (!!!) vrijwilligers in de weer om alles in goede banen te lijden. Van onderhoud aan terreinen tot de technische commissie, en van de horeca tot de juryleden. Aan alles wordt gedacht en zijn vrijwilligers benodigd. Via deze weg willen we alle vrijwilligers dus ook van harte bedanken!

Ook dit jaar zijn wij natuurlijk weer vele vrijwilligers nodig. Heb je zin en tijd om ons een handje te helpen? Meld je dan aan via onderstaand contactformulier, wij zorgen voor de inwendige mens tijdens je vrijwilligerswerk.

Zet in ieder geval in je berichtje wat voor vrijwilligerswerk je graag wil doen en of je eventueel al ervaring hebt. Bijvoorbeeld: schrijven bij de jury, horeca, ringmeesteren dressuur/springen, secretariaat, prijzencommissie, omroep, technische commissie en/of verkeersregelaar.

Mail ons