Wijziging springprogramma Zondag 26 Juni

Het springprogramma van Zondag 26 juni is gewijzigd. Klik op Lees meer om het programma te bekijken.

Temperatuur tijdens de Almelose Ruiterdagen

Tijdens deze warme dagen wordt natuurlijk aan onze trouwe viervoeters gedacht. Bij de dressuur- en springterreinen en op de verschillende parkeerplaatsen zijn waterpunten gerealiseerd, achter de manege is een heuse ponydouche gerealiseerd en er zijn ruim voldoende plaatsen om de pony’s af te spuiten.

Prix de vainqueur

Dit jaar wordt de beste Z1 / Z2 of ZZ-Licht ruiter flink in de watten gelegd.

Prachtig ponyweekend in Almelo

Na twee jaar van afwezigheid door corona ging afgelopen vrijdag rond het middaguur weer voor het eerst de bel op het terrein van de Almelose Ruiterdagen waarmee de 54e editie van de Ruiterdagen een feit was. Honderden deelnemers hebben hier met smart op gewacht. De camping was overvol en ook de stallen waren vol.

Almelose Ruiterdagen 2022 van start!

De organisatie van de Almelose Ruiterdagen kan trots op zichzelf zijn. Eindelijk na 3 jaar mogen we weer. De voorbereidingen zijn allemaal gedaan en afgerond, daarom is het nu zo ver: de Almelose Ruiterdagen 2022 kunnen van start!

Startlijsten en Uitslagen

De Startlijsten voor de Pony’s en de Paarden zijn nu te vinden onder het Deelnemers menu, onder de knop Startlijsten en Uitslagen.

Zonder vrijwilligers wordt het lastig

Tussen de 150 en de 200 vrijwilligers maken het allemaal mogelijk. Maar door de coronacrisis zijn er helaas toch wel een aantal vrijwilligers afgevallen. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste vrijwilligers.

Almelose Ruiterdagen gaan definitief door!

De gemeente Almelo heeft vergunning verleent voor het doorgaan van de Almelose Ruiterdagen. Hoewel het programma al best redelijk vol loopt zijn er in de meeste rubrieken nog wel een aantal plaatsen vrij.