Wegens extra aanmeldingen 1 uur eerder starten!

Wegens een overweldig aantal extra aanmeldingen heeft het wedstrijdsecretariaat moeten besluiten om de aanvang van springrubrieken tot een uur te vervroegen. We beginnen dinsdag 18 juni dus om 09:00 met 120 cm.

Happy Athlete Prijs

Deze prijs heeft als doel om de aandacht die de KNHS besteedt aan welzijn en het correct opleiden van het paard op een positieve manier te benadrukken. Het betreft een pilot waarin we een aanmoedigingsprijs hebben geïntroduceerd om paardvriendelijk rijden te bevorderen.

Campingbezoekers opgelet!

Wegens het aanhoudende slechte weer hebben we moeten besluiten de camping voor caravans, campers en tenten naar een andere locatie op ons terrein te verplaatsen. De geplande locatie is té drassig om te gebruiken.

Startlijsten online

De startlijsten van de pony’s én paarden staan nu online!

De startlijsten zijn te bereiken via https://deelname.almelose-ruiterdagen.nl/

Anders dan bij de vorige editie is het dit jaar verplicht je eigen hoofdstelnummer te voeren, vergeet deze dus niet zelf mee te nemen!

Beter een goede buur…

Dan een verre vriend. Een gezegde dat zeker voor de relatie tussen De Almelose Ruiterdagen en De Gravenruiters geldt. Al vele jaren hebben De Gravenruiters en de organiserende vereniging van De Almelose Ruiterdagen, De Looleeruiters, een hechte band. Zo heeft de Almelose Ruiterdagen bijgedragen aan een nieuwe koets voor het huifbedrijden en hebben de pony’s van De Gravenruiters een aantal maanden op de manege van de Looleeruiters gestaan tijdens de start van de bouw van hun nieuwe manege.

Randprogramma online

Op de Almelose Ruiterdagen is meer te beleven dan alleen paardensport. Elk jaar komen vele ruiters en amazones genieten van een welverdiende paardensportvakantie. De camping van de Almelose Ruiterdagen en van scoutinggroep JF. Kennedy staat elke editie weer bomvol met deelnemers die komen genieten van paardensport in alle nationale niveaus. 

Bixie Dressuur

Op zondagochtend 23 juni is er een primeur voor de Almelose Ruiterdagen. Deze ochtend gaat er voor het eerst sinds 56 edities Bixie verreden worden op ons evenement. De allerkleinsten zullen deze ochtend in actie komen op ons mooie dressuurterrein.

ClipMyHorse op de Almelose Ruiterdagen

Wij hebben jullie een nieuwtje te vertellen, en wat voor een! Deze editie gaat de Almelose Ruiterdagen een samenwerking aan met niemand minder dan ClipMyHorse!