Bixie Dressuur

Op zondagochtend 23 juni is er een primeur voor de Almelose Ruiterdagen. Deze ochtend gaat er voor het eerst sinds 56 edities Bixie verreden worden op ons evenement. De allerkleinsten zullen deze ochtend in actie komen op ons mooie dressuurterrein.

ClipMyHorse op de Almelose Ruiterdagen

Wij hebben jullie een nieuwtje te vertellen, en wat voor een! Deze editie gaat de Almelose Ruiterdagen een samenwerking aan met niemand minder dan ClipMyHorse!

Vrijwilliger worden voor de Almelose Ruiterdagen!

Elke editie zijn er dagelijks tussen de 150 en 200 vrijwilligers druk in de weer om een geweldig evenement neer te zetten voor onze deelnemers. Zonder al deze vrijwilligers is het onmogelijk om alle taken gedaan te krijgen. Ook dit jaar kunnen we weer vele handen gebruiken!

Springruiters opgelet!

Wegens overweldigend succes bij de inschrijvingen is er besloten om extra springrubrieken uit te schrijven! Op dinsdag (overdag) worden er rubrieken uitgeschreven voor de hoogtes 80 t/m 140. De verwachting is dat ook deze rubrieken snel vol zullen zitten, wil je er graag bij zijn? Geef je dus snel op!

Inschrijf-update!

Wauw, wat ging dat hard met de inschrijvingen afgelopen maandag! Binnen enkele minuten waren de eerste rubrieken vol en vlak daarna werden de wachtlijsten gevuld voor de stallen bij zowel de pony’s als paarden. In de eerste minuut werden er zelfs 475 (!!!) rubriekaanmeldingen geregistreerd in ons inschrijfprogramma!

Ridersbook – Inschrijfeditie online!

Net als vorig jaar hebben we speciaal voor jullie weer een “Ridersbook” gemaakt, twee zelfs! In deze editie, de Inschrijfeditie, lees je alle praktische informatie die je nodig kan hebben voor het inschrijven en verblijf op ons evenement!

Registratie geopend

Vanaf vandaag kan je je account alvast registreren voor de 56e editie van de Almelose Ruiterdagen!

Doe dit alvast zodat je 1 april om 08:00 uur direct kan beginnen met inschrijven.

Je kan dit allemaal regelen op https://inschrijven.almelose-ruiterdagen.nl

Blingo!

🐴🎉 Mis het hoogtepunt van de Almelose Ruiterdagen niet: woensdagavond 19 juni is de BLINGO is terug en beter dan ooit tevoren! 🎉🐴

Dompel jezelf onder in een avond vol glitter, glamour en prijzen die elke paardenliefhebber doen stralen! 🌟 Met een luxe twist aan de traditionele bingo, belooft BLINGO ook dit jaar een onvergetelijke ervaring te worden voor iedereen die de paardensport een warm hart toedraagt. 🏇💫