Wij hebben stalling voor uw pony/paard beschikbaar.

Stalling voor uw pony of paard is, tegen betaling, mogelijk per dag of een deel daarvan. De stalling is inclusief milieuheffing en 1 x strooisel. Overig strooisel, krachtvoer en hooi zijn ter plaatse tegen kostprijs verkrijgbaar.

In onze beide hallen op het manegecomplex zijn in beperkte mate (ca. 130) stallen met uitsluitend houtstrooisel beschikbaar. In de tenten (ook ca. 130 stallen) zijn stallen met stro op houtstrooisel beschikbaar. Al onze stallen zijn 3×3 meter. Dubbele stallen worden niet meer verhuurd.

Bij de stallen is overdag altijd een stalmeester van de organisatie aanwezig, voor vragen kunt u zich altijd bij 1 van hen melden. Ook kunt u voor extra hooi of strooisel bij hen terecht. ‘s Nachts is er nachtbewaking aanwezig bij de diverse stallen.

Het is niet toegestaan stallen als foeragebox te gebruiken.
Bestelde stallen worden na sluitingsdatum te allen tijde in rekening gebracht, ook in geval van reglementaire afmelding. (art. 43)
Het stallingsgeld dient voor sluitingsdatum te zijn voldaan.

Om de stallen voor de Almelose Ruiterdagen te reserveren dient u zich te registreren via ons eigen digitale inschrijfprogramma. Klik hiervoor op onderstaande button: