Temperatuur tijdens de Almelose Ruiterdagen

Tijdens deze warme dagen wordt natuurlijk aan onze trouwe viervoeters gedacht. Bij de dressuur- en springterreinen en op de verschillende parkeerplaatsen zijn waterpunten gerealiseerd, achter de manege is een heuse paardendouche gerealiseerd en er zijn ruim voldoende plaatsen om de paarden af te spuiten.

Verder vragen wij van onze deelnemers om regelmatig bij hun paard(en) te kijken wanneer ze op stal staan en ze voldoende water te laten drinken. Ook raad de organisatie, in overleg met de federatievertegenwoordiger van de KNHS, aan om in zomertenue te starten.

Denk daarnaast ook aan uzelf: drink voldoende en zoek de schaduw op waar dat kan. Voelt u zich niet goed? Meld u dan bij onze EHBO-tent tussen de spring- en dressuurpiste en ze zullen goed voor u zorgen.