ClipMyHorse.tv op de Almelose Ruiterdagen

Wij hebben jullie een nieuwtje te vertellen, en wat voor een! Deze editie gaat de Almelose Ruiterdagen een samenwerking aan met niemand minder dan ClipMyHorse!

ClipMyHorse.TV, dé bestemming voor live-uitzendingen van paardensport en fokkerij-evenementen. Met 2.400 evenementen uit 38 landen in 2023, bereiken ze liefhebbers in 195 landen. Hun sociale media kanalen, met 225.000 op Instagram en 420.000 op Facebook, vergroten hun bereik. Van internationale sport tot entertainment, hun content is divers. Als exclusieve partner van FEI.TV brengen ze alle FEI-rubrieken naar jou. Geniet van gratis live-uitzendingen en word Premium lid voor exclusieve archiefbeelden. Ontdek de wereld van paardensport, waar en wanneer dan ook, met ClipMyHorse.TV.

Op de Almelose Ruiterdagen tijdens het ponyweekend zullen zij alle springcombinaties op terrein noord, en de dresuurcombinaties in ring 1 en ring 3 in beeld brengen. Tijdens de paardenweek zullen zij alle springcombinaties en de dressuurcombinaties in ring 1 en 3 live streamen via hun website.

Wij hebben er zin in, jullie ook!?