Inschrijven

Traditiegetrouw start de inschrijving van de Almelose Ruiterdagen op 1 april 0:00 uur. Dè reden om voor veel ruiters en amazones om langer op te blijven of de wekker te zetten. Het kan zijn dat binnen enkele uren de eerste rubrieken al vol zitten. Ons secretariaat zal er de eerste dagen druk mee om alle inschrijvingen te verwerken.

Hoe werkt het?

De inschrijving verloopt, net als voorgaande jaren, weer via onze eigen formulieren. Je kunt het vraagprogramma en bijbehorende formulieren op deze pagina downloaden, invullen en per e-mail terugsturen naar het aangegeven e-mailadres. De inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Verblijf tijdens de Ruiterdagen

Als je nabij ons terrein wilt overnachten is dat mogelijk. Maar liefst twee campingterreinen liggen naast de wedstrijdterreinen van de Almelose Ruiterdagen. Je kunt je tent op het grasveld van onze eigen camping opzetten maar ook tussen de bomen in het bos van de aangrenzende scoutinggroep.
Natuurlijk is er ook gedacht aan de stalling voor de paarden. In de manege is ruimte voor ongeveer 90 paarden of pony’s. Naast het parkeerterrein worden er elk jaar nog 5 grote tenten neer gezet die zijn vol gebouwd met stallen. Je kunt stallen reserveren door dit op het inschrijfformulier aan te geven. Let wel: vol is echt vol.

Meedoen met …?

Tijdens ons evenement organiseren wij vele activiteiten. Ben je als deelnemer tijdens het pony-weekend niet bang om zingend op de bühne te staan? Dan is de Playbackshow misschien wel leuk om aan mee te doen.

Veel vrijwilligers zetten zich voor, tijdens en na de Ruiterdagen in om een leuk programma – en een super Ruiterdagen-ervaring – neer te zetten. Vind je het leuk om hier ook aan bij te dragen, laat het ons weten!

Inschrijving opent 1 april 2020

Medio februari 2020 zullen wij hier de inschrijf instructies voor de 54ste Almelose Ruiterdagen publiceren.

Twents Hippisch Centrum Almelo