Almelose Ruiterdagen 2022 van start!

De organisatie van de Almelose Ruiterdagen kan trots op zichzelf zijn. Eindelijk na 3 jaar mogen we weer. De voorbereidingen zijn allemaal gedaan en afgerond, daarom is het nu zo ver: de Almelose Ruiterdagen 2022 gaan van start!

Gisteren meldden de eerste deelnemers zich al om hun plekje op de camping te bemachtigen. Ook de stallen op zowel het manegeterrein als de stallententen naast P2 werden bezet door ruim 200 pony’s.

De eerste parcourverkenningen zijn inmiddels gedaan en de combinaties zijn zich aan het voorbereiden voor zowel de eerste dressuur- als spingrubrieken.

Het beloofd een zonovergoten weekend te worden met hoge temperaturen. Denk daarom goed aan jezelf, en vergeet natuurlijk uw dier(en) niet. De organisatie neemt meerdere maatregelen om met deze weersomstandigheden om te gaan, hier gaan we in een volgend nieuwsbericht verder op in.