Datum Almelose Ruiterdagen 2023 bekend!

De kleine en grote evaluaties van de editie van 2022 zijn gehouden. Hieruit zijn heel veel leuke ideeën gekomen die de organisatie alweer druk aan het uitwerken en voorbereiden is.

Het zullen geen kleine veranderingen zijn, op eigenlijk alle vlakken gaan we ons evenement verbeteren voor de deelnemers en bezoekers. Wat deze leuke ideeën precies zijn kunnen we nog niet vertellen, deze zullen we vanaf begin volgend jaar gaan delen via deze website en onze socials. Houdt deze dus goed in de gaten!

Wat we al wel kunnen vertellen is dat de datum waarop de Almelose Ruiterdagen in 2023 gehouden gaat worden definitief is goedgekeurd door de kring! De Almelose Ruiterdagen 2023 zal gehouden worden van 16 t/m 25 juni 2023, waarbij het eerste weekend (16 t/m 18 juni) weer gereserveerd is voor de pony’s en de overige 7 dagen (19 t/m 25 juni) de paarden van start zullen gaan.

Zet deze dagen dus alvast in de agenda en vraag alvast vrij op het werk. Dan zullen we je volgend jaar van harte welkom heten op alweer de 55e editie van de Almelose Ruiterdagen!