Inschrijven Almelose Ruiterdagen over precies 1 maand!

De inschrijving voor de 55e (!!!) editie van de Almelose Ruiterdagen gaat over precies één maand open. Traditiegetrouw is de inschrijving namelijk op 1 april vanaf 08:00 uur geopend. Inschrijven voor ons concours kan alleen via ons eigen inschrijfprogramma.

Vanaf 25 maart heb je de mogelijkheid om je te registreren voor ons evenement via het inschrijfprogramma. Hierdoor hoef je op 1 april alleen nog maar je wedstrijden te reserveren, zodat je nóg minder tijd nodig hebt voor de inschrijving en zo een grotere kans maakt om niet op de wachtlijst te komen. Want: wie het eerst komt, wie er eerst maalt en Vol=Vol.

Via dit inschrijfprogramma kan je niet alleen de wedstrijden die je graag wilt rijden reserveren, maar ook een plekje in onze stallen en op onze camping is via hier eenvoudig te regelen.

Wist je trouwens dat er direct grenzend aan ons terrein een gezellige boscamping is? Scoutinggroep J.F. Kennedy heeft namelijk tijdens de Almelose Ruiterdagen speciaal hiervoor hun bos beschikbaar. Een plekje reserveren kan nu al, via hun website.