2023: Het jaar van verbetering

Zoals in voorgaande nieuwsberichten genoemd gaat deze editie er anders uit zien dan de voorgaande. Niet alleen wordt het inspringterrein in de paardenweek (stukken!!!) groter, wordt er over het gehele springterrein gereden, is er Subtop en zijn onze wedstrijdbodems geheel gerenoveerd. Ook de indeling van de tenten gaat op de schop.

Op de plek waar eerder de grote tent stond, tussen de manege en het springterrein in, komt dit jaar een heus foodplein met in het midden een gezellige bar. Je kan hier straks onder andere terecht voor een heerlijk vers belegd broodje en schepijs van IJs en Zo, een warme hap van Van Raaij en snoep en ander lekkers bij Het Snoephuisje. Ook zal de ruitersport speciaalzaak Van Leusen hier straks te vinden zijn.

De tent die tussen de springring en de dressuurbanen in stond gaan we 60m2 groter maken, ook het buitenterras zal een stuk groter worden. In deze tent, Het Ferz Café, worden straks ook de prijsuitreikingen gedaan. Daarnaast zal de feestavond bij zowel de pony’s als de paarden in deze tent gehouden worden. Vanaf “Het Ferz Café” heb je geweldig uitzicht over zowel de springpiste aan de ene kant en de dressuurbanen aan de andere, natuurlijk onder het genot van een verkoelend drankje die te verkrijgen is aan de bar.

Met deze verbeteringen word de Almelose Ruiterdagen nóg beter, gezelliger en gemoedelijker dan het de afgelopen edities al was. Graag ontmoeten wij jullie allemaal weer vanaf 16 juni, wij hebben er zin in!

Het registreren voor het online inschrijfprogramma kan vanaf volgende week zaterdag (25 maart), de inschrijving gaat 1 week later (1 april) om 08:00 uur open.