ARD: Alles in één

Het uitzonderlijke van de Almelose Ruiterdagen is dat alles wat je nodig hebt voor een paardensportevenement is gecentreerd op circa 15 hectare. Bij ons is alles mogelijk.

Op ons terrein is alles te vinden: 240 stallen, 2 campings, warme en koude horeca, 6 dressuurringen, groot (in)springterrein, geweldige vrijwilligers en deelnemers, een ruitersport speciaalzaak en als belangrijkste onze vernieuwde all weather paardensportbodem.

Qua stalling zijn er op ons terrein twee mogelijkheden. Naast onze camping bevinden zich 4 stallententen met circa 150 stallen. Wat centraler op het terrein bevinden zich nog eens circa 90 stallen in de manegehallen, die uitsluitend met zaagsel bedekt mogen zijn. Al onze stallen voldoen aan de standaard handelsmaat, zijn goed geïsoleerd en bij warm weer worden de juiste maatregelen genomen.

Zoals genoemd zijn er 2 campings aanwezig op ons terrein. Onze eigen camping bevind zich achter parkeerplaats P2, en biedt ruimte aan ongeveer 40 caravans, tenten of campers. Deze camping is vanaf 1 april 08:00 uur te boeken via ons inschrijfprogramma. De andere camping is de “Boscamping” en wordt gerund door Scoutinggroep JF Kennedy en is nu al te reserveren via hun website.

Elke dag is er bij zowel het springen als de dressuur de mogelijkheid om 2 proeven te rijden in iedere klasse op onze totaal gerenoveerde all weather sportbodems.

Kortom: op ons terrein is alles aanwezig wat je nodig hebt voor een goed verzorgde paardensportvakantie, onze vrijwilligers ontmoeten je graag vanaf 16 juni.

De inschrijving gaat 1 april om 08:00 open, vanaf 25 maart is er de mogelijkheid om je alvast te registreren voor ons eigen inschrijfprogramma.