Strijd der Provinciën & Teamspringen!

Wij vinden het altijd leuk om bijzondere wedstrijden in te passen in ons wedstrijdprogramma. Daarom hebben we, net als vorig jaar, de “Strijd der Provinciën” dit jaar wederom opgenomen in ons programma tijdens het ponyweekend. Nieuw dit jaar is het “Teamspringen” bij de paarden!

Op zaterdag 17 juni, tijdens het ponyweekend dus, zal de strijd tussen de provincies weer losbarsten op ons springterrein. Deze teams worden samengesteld door de regiomanager en bestaat uit vier ruiters met eventueel één reserve. Hiervoor kan je jezelf helaas dus niet opgeven, je wordt geselecteerd door jouw regiomanager. De strijd vindt plaats over hindernissen van 110 cm t/m 130 cm. De uitslag van de eerste manche is bepalend voor de startvolgorde van de tweede.

Nieuw dit jaar is het Teamspringen! Op zaterdagavond 24 juni, gelijktijdig met de VIP-avond voor sponsoren, zullen meerdere teams het tegen elkaar opnemen over de hindernissen. Een team bestaat uit 2 ruiters die na elkaar hetzelfde parcours zullen afleggen. De tijd, en eventuele strafpunten, worden bij elkaar opgeteld. Het leuke aan het teamspringen is dat je zelf je team mag samenstellen en aanmelden. Het teamspringen wordt over het hele terrein verreden over een hoogte van 100 cm. Zoek dus snel een vriend/vriendin/kennis/ofwiedanook op en stel jouw eigen team samen!

Vanaf morgen kan je je registreren via ons eigen inschrijfprogramma, zorg ervoor dat je dit gedaan hebt vóór 1 april zodat je op 1 april om 08:00 uur direct kan beginnen met het reserveren van je startplekken, stallen en camping. De ervaring leert namelijk dat de meeste rubrieken, stallen en campingplekken zeer snel vol zitten!