55e Editie Almelose Ruiterdagen

Sinds 1967 wordt de Almelose Ruiterdagen georganiseerd door “LR & PC de Looleeruiters”. Van 16 t/m 25 juni 2023 staat alweer de 55e editie van de Almelose Ruiterdagen op de agenda. Met alle verbeteringen die we dit jaar doorvoeren beloofd het een bijzondere editie te worden.

Zoals in eerdere nieuwsberichten vermeld staat de 55e editie in het teken van meerdere verbeteringen. De indeling van de tenten veranderd, er wordt gesprongen over de gehele springpiste, het inspringterrein wordt (stukken!!) groter, er wordt Subtop uitgeschreven en zeker niet het onbelangrijkste: onze wedstrijdbodems zijn in zijn geheel gerenoveerd.

Het unieke aan de Almelose Ruiterdagen is dat wij alles bieden op 1 groot terrein. Zo hebben wij twee campings, 260 stallen, 6 dressuurringen en een springpiste van 1000m2, beide voorzien van een geweldige all-weather wedstrijdbodem. Daarnaast is de gemoedelijkheid van ons evenement iets wat je van eerdere deelnemers altijd terug hoort.

Aanstaande zaterdag (1 april) om 08:00 uur gaat de online inschrijving open via ons online inschrijfprogramma, je kan je nu alvast registreren zodat je zaterdagochtend direct aan de slag kan met het reserveren zodat je niet achter het net vist. Via dit inschrijfprogramma zijn niet alleen je rubrieken te reserveren maar ook de stalling en onze camping. De boscamping van de scouting, zeker een aanrader, is nu al te reserveren via hun website!