Update camping

De inschrijvingen voor de Almelose Ruiterdagen gaan als een speer! Er zijn vele wachtlijsten en andere rubrieken beginnen al flink vol te raken. Ook de stallen op ons terrein zijn al bijna allemaal vergeven. De camping van de Almelose Ruiterdagen is, zowel in het ponyweekend als de paardenweek, zo goed als vol.

Onze buren, en tevens parcourbouwers, van scoutinggroep J.F. Kennedy hebben hun terrein ook beschikbaar gesteld als campingterrein. Zij hebben nog een aantal plekken tijdens zowel het ponyweekend als de paardenweek over! Zij hebben plekken voor: tenten, campers, caravans en horsetrucks >6m.

Een plekje reserveren op de boscamping kan via https://www.kennedygroep.nl/boscamping/, wees er snel bij want ook de boscamping van de scoutinggroep heeft niet veel plaatsen meer beschikbaar!