Vrijwilligers gezocht!

De Almelose Ruiterdagen kan niet zonder haar vele vrijwilligers. Elk jaar zijn er tijdens de Almelose Ruiterdagen dagelijks tussen de honderd en tweehonderd(!!!) vrijwilligers druk bezig om alle facetten van ons evenement in goede banen te leiden.

Er zijn dan ook vele werkzaamheden die gedaan moeten worden. Denk aan: camping- en parkeerbeheerders, barmedewerkers, juryleden, ringmeesters springen & dressuur, stalbeheer, techniek, secretariaatmedewerkers, bestuursleden en niet te vergeten schrijvers bij de juryleden.

Aan vooral die laatste, schrijvers bij de juryleden, hebben we momenteel nog een groot tekort. Daarnaast kunnen we nog veel hulp gebruiken bij het ringmeesteren van de dressuurringen.

Heb jij nog tijd over tussen 16 en 25 juni, vind je het leuk om een prachtig evenement neer te zetten en word je er blij van om onze deelnemers een geweldige paardensportvakantie te laten beleven?! Geef je dan op als vrijwilliger bij de Almelose Ruiterdagen via dit aanmeldformulier, dan nemen we snel contact met je op!

Als vrijwilliger word je goed verzorgd door de organisatie dmv drank- en snackbonnen. Graag tot snel op de Almelose Ruiterdagen.