Succesvol ponyweekend, op naar de paarden!

Afgelopen weekend heeft de Almelose Ruiterdagen een druk en positief ponyweekend beleefd. De temperaturen liepen op tot 32 °C maar dat mocht de pret niet drukken. Elke dag werd er sportief gestreden in de diverse rubrieken, zowel in de dressuur- als in de springpiste. Ook naast de piste was er genoeg te beleven.

Op de camping was het goed vertoeven. Er werden diverse zwembadjes gevuld, voor onze campinggasten, door vrijwilligers van de organisatie. Uiteraard waren onze medewerkers ook zeer welwillend om te helpen bij een traditie van een ruitersportvereniging. Vanuit een kruiwagen in een bak met water, niet vervelend met deze temperaturen.

De organisatie is dan ook meer dan tevreden over het verloop van het eerste weekend. We hebben (gelukkig) geen grote valpartijen gehad, veel blije gezichten gezien en een gezellige playbackshow beleefd. Laten we er van uit gaan dat we aankomende week ook geen ambulance nodig hebben op ons terrein, dat zal aankomende week al een groot succes maken!

De eerste ruiters en amazones van de paardenweek zijn om 12:00 uur van start gegaan in de Subtoprubrieken, daarmee is de paardenweek officieel van start gegaan op ons terrein. Morgen beginnen we op 08:30 uur in de klasse ZZZ en eindigen we rond 22:00 uur met de klasse M1. een druk en vol programma dus.

Er is nog genoeg te doen deze week. Neem een kijkje in ons Ridersbook voor de rest van ons programma.

Vanaf deze plek, namens de organisatie: Ponydeelnemers bedankt voor jullie komst! Paardendeelnemers welkom op de 55e editie van de Almelose Ruiterdagen, veel plezier gewenst!