Aanpassing springen vrijdag 23 juni

Vrijdag 23 juni gaan wij springen over twee terreinen

Het springen over het hele terrein is dit jaar nieuw voor ons en vergt ook voor ons enige gewenning. Daardoor blijkt dat wij voor vrijdag 23 juni te veel deelnemers hebben aangenomen. Om toch iedereen de kans te geven om te springen gaan wij – voor één dag – terug naar het oude systeem: Klassiek op terrein zuid en 2-fasen op terrein noord.
Vanaf zaterdag springen wij wel weer over het hele terrein.

Alle starttijden blijven gelijk m.u.v. het 40+ springen wat een half uur wordt vervroegd.

Note voor de deelnemers: Wij starten op startlijstvolgorde en om te voorkomen dat het op het inspringterrein te druk wordt houdt de startlijst in de gaten. De definitieve startlijst staat een half uur voor de rubriek op onze deelnamepagina.