(Bijzondere) Dressuurrubrieken tijdens de ARD 2024

Op de 56e editie van de Almelose Ruiterdagen kan je je dit jaar opgeven voor een Team-Challenge Dressuur. Op dinsdag 18 juni (namiddag/avond) strijden maximaal 12 dressuurteams voor mooie prijzen.

Een team bestaat uit 4 combinaties, te weten: 1 combinatie klasse B, 1 combinatie klasse L1, 1 combinatie Klasse L2 en 1 combinatie M1 of M2. Een team kan ook bestaan uit pony’s of een combinatie van paard(en) en pony(‘s). Je mag zelf een team samenstellen (moeten uiteraard start gerechtigd zijn in de klasse) en hoeven niet lid van dezelfde vereniging te zijn, wel lid van de KNHS.  Idee: zoek voor je team een sponsor en geef je team de naam van de sponsor!

Daarnaast organiseren wij dit jaar de kringkampioenschappen dressuur paarden voor Kring Reggedal op zaterdag 22 juni voor de klasse B tot en met M2. Voor het reglement verwijzen wij jullie naar de website van Kring Reggedal.

Natuurlijk is er dit jaar nog veel meer te beleven op de Almelose Ruiterdagen. Houdt daarvoor deze website en onze socials in de gaten!