Ridersbook – Inschrijfeditie online!

Net als vorig jaar hebben we speciaal voor jullie weer een “Ridersbook” gemaakt, twee zelfs! In deze editie, de Inschrijfeditie, lees je alle praktische informatie die je nodig kan hebben voor het inschrijven en verblijf op ons evenement!

In deze ‘Ridersbook Inschrijfeditie’ geven we je informatie over alles wat je móet weten: alle nieuwtjes, verblijf van ruiter en pony/paard nabij ons terrein en wat er allemaal nog meer te doen is. Op deze manier ben je helemaal up-to-date voordat de inschrijving op 1 april 08:00 uur opent.

Neem dus snel een kijkje in deze uitgave van het Ridersbook, hij is te vinden via ons eigen inschrijfprogramma!

Vergeet je ook niet alvast te registreren via dit inschrijfprogramma, zodat je 1 april om 08:00 direct kunt beginnen met inschrijven. De ervaring leert dat de eerste rubrieken en stallen binnen enkele minuten volgeboekt zijn.

De volgende editie, Het Ridersbook Evenementeditie, verschijnt op 7 juni 2024. Boordevol met informatie om jouw voorbereiding en verblijf nóg aangenamer te maken!