Inschrijf-update!

Wauw, wat ging dat hard met de inschrijvingen afgelopen maandag! Binnen enkele minuten waren de eerste rubrieken vol en vlak daarna werden de wachtlijsten gevuld voor de stallen bij zowel de pony’s als paarden. In de eerste minuut werden er zelfs 475 (!!!) rubriekaanmeldingen geregistreerd in ons inschrijfprogramma!

Er is nog in enkele rubrieken ruimte om je in te schrijven. Dit geldt voornamelijk voor de subtop, Bixie en springen 120 t/m 140 cm. De verwachting is dat ook deze rubrieken binnen afzienbare tijd volgeboekt zullen zijn. Wil je nog mee doen? Wees er dan snel bij!

Ons wedstrijdsecretariaat is nu druk bezig met het herschikken van rubrieken. Ze kijken of het herindelen van de rubrieken op de dag bijdraagt aan het wegwerken van de wachtlijsten. Dus nog geen paniek, zij doen heel hard hun best!

Sta je op de wachtlijst voor onze camping? Onze buren en parcourshulpen van “Scoutinggroep JF Kennedy” hebben nog een aantal plekken vrij op hun camping! Neem een kijkje op https://www.kennedygroep.nl/boscamping/ om contact met hen op te nemen.