Datum Almelose Ruiterdagen 2024

Wij kijken terug op een geslaagde 55e editie van de Almelose Ruiterdagen. De organisatie is de laatste tijd druk bezig geweest om de editie van 2023 te evalueren en is momenteel alweer bezig om de lijnen voor 2024 uit te zetten.

Er zijn veel goede ideeën geopperd om ons evenement nog beter te maken dan hij al is, mede door de opmerkingen die wij van jullie hebben ontvangen via verschillende kanalen. Daarvoor dus grote dank!

De datum voor de editie van 2024 kunnen wij alvast, onder voorbehoud van goedkeuring door de kring, met jullie delen. De Almelose Ruiterdagen staat gepland van 14 t/m 16 juni voor de pony’s en van 17 t/m 23 juni voor de paardendeelnemers. De inschrijving zal traditiegetrouw weer op 1 april om 08:00 uur open gaan via ons eigen inschrijfprogramma. Zet deze data dus alvast in je agenda!

Houd deze website en onze socials zeker in de gaten, de aankomende tijd gaan we de vernieuwende plannen voor aankomende editie via deze wegen met jullie delen!

Tot volgend jaar!